Κράτησε ...χαμηλά τον Αχιλλέα

16 Μαρτίου 2014, 21:15
A+ A-
Ανετη αλλά φτωχή νίκη της Κύμης με πρωταγωνιστές τον Καρλή και τον Μπουρούς
Με πολύ καλή απόδοση η Κύμη έκαμψε την αντίσταση του Αχιλλέα Δομοκού που παλεύει για τη σωτηρία του. Τον κέρδισε με το φτωχό -σε σχέση με την αποδοσή της- 1-0 και ξαναμείωσε στους 4 βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Λαμία, ενώ ο αντίπαλός του ...βυθίστηκε στη 13η θέση.

Η επιθετική υπεροχή των νικητών ήταν εμφανής από την αρχή του αγώνα και απειλούσε συνεχώς την εστία του Κουτσούμπα. Νωρίς μπήκε το μοναδικό γκολ αφού στο 12' ο Μπουρούς, ο οποίος προηγουμένως είχε χάσει δυο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, δεν ...τρίτωσε το κακό και με ψηλοκρεμαστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Ο σκόρερ ήταν η αιχμή του δόρατος στις επιθέσεις της Κύμης και λίγο αργότερα έχασε κι άλλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0 αλά η κεφαλιά που επιχείρησε στο 20' έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ ο ιδιος νικήθηκε παρά την καλή του προσπάθεια νικήθηκε από τον τερματοφύλακα στο 34'.

Στο β' ημίχρονο η Κύμη συνέχισε να' ναι επιθετικά αλλά ...καθόλου αποτελεσματική χάνοντας πάλι πολλές ευκαιρίες. Ο Μπουρούς είχε και σουτ στο 81' που έγλειψε το δοκάρι, ενω δεν είχε ευτυχή κατάληξη μια εντυπωσιακή προσπάθεια που έκανε  στο 50΄ο Καρλής ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά στην αρχική 11άδα. Ο τελευταίος μαζί με τον Μπαρκώση, τον πολύ δραστήριο αλλά άτυχο Μπουρούς και τον Τσιάτσιο ήταν οι καλύτεροι από τη νικήτρια.

ΑΟ ΚΥΜΗΣ (Ντόβολης): Πάππος, Καρλής, Μπαρκώσης, Καρατζάς, Τσικτσίρης, Κοκκάλας, Τσιάτσιος, νέστης (60' Φλιούκας), Γεωργουδάκης, Μήτρου, Μπουρούς (87' Αλμπάνης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Κολομητρούσης): Κουτσούμπας, Τσιλίκας, Αναστασίου (81' Αδάμου), Καλαμάτας, Μπατής, Πέδρο, Κατσαδούρος (71' Φραταράκου), Ράπτης, Ζαχαράκης, Μαλισόβας.



Επιστροφή