Οντομ: Επαιξε σε δύο ματς και έφυγε από τη Λαμποράλ

Οντομ: Επαιξε σε δύο ματς και έφυγε από τη Λαμποράλ
15 Μαρτίου 2014, 15:15
A+ A-
Παταγώδης αποτυχία η μεταγραφή του σούπερ σταρ του NBA. 
Σε μόλις δυο ματς έπαιξε ο Λαμάρ Οντομ με την Λαμποράλ Κούτσα και ανακοινώθηκε η λύση του συμβολαίου του από την ισπανική ομάδα. Ο Οντομ, αστέρας του NBA που μεσουράνησε με τους Λέικερς, αποδείχθηκε η πιο...μούφα μεταγραφή, αφού ήρθε με τυμπανοκρουσίες και φεύγει σακατεμένος από την ομάδα που έκανε τη ζημιά στον ΠΑΟ την περασμένη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Ο Οντομ ήταν γνωστό πως αντιμετώπιζε προβλήματα με καταχρήσεις το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, η Λαμποράλ τον απέκτησε σε μια προσπάθεια να τονώσει την κάκιστη παρουσία της στην Ευρωλίγκα, αλλά και να προκαλέσει αίσθηση λόγω του ηχηρού ονόματος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ομως...άνθρακες ο θησαυρός. Διαπιστώθηκε ότι ο Αμερικανός σούπερ σταρ πάσχει από οσφυική ριζοπάθεια (ασθένεια που χτυπά στη σπονδυλική στήλη) και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός παρκέ για τους επόμενους δύο μήνες, δηλαδή σχεδόν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Οντομ έπαιξε σε δύο μόλις παιχνίδια και πέτυχε μόνο δύο πόντους κατά την παραμονή του στην Λαμποράλ. Η ομάδα ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του και του ευχήθηκε καλή ανάρρωση αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστούν στο μέλλον.

Επιστροφή