Κανένα μέτρο προστασίας για τους εργαζόμενους

Κανένα μέτρο προστασίας για τους εργαζόμενους
8 Μαρτίου 2014, 11:55
A+ A-
Δήλωση του Γιώργου Μαρίνου με αφορμή τις κινητοποιήσεις εργατικών σωματείων.

Με αφορμή τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας από εργατικά σωματεία που διεκδικούν μέτρα προστασίας των ανέργων, την Πέμπτη 6 Μαρτίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Μαρίνος έκανε γραπτή δήλωση, με την οποία επισημαίνει:

« Τονίζουμε για άλλη μια φορά την ανάγκη να οργανωθεί η πάλη σε αυτή την κατεύθυνση. Η ανάγκη αυτή παίρνει επείγοντα χαρακτήρα στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας, γενικότερα στη Στερεά Ελλάδα, όπου το πρόβλημα της ανεργίας είναι ιδιαίτερα οξυμένο χωρίς κανένα μέτρο προστασίας για τους εργαζόμενους που τους έχει πετάξει έξω από την παραγωγική διαδικασία ο δρόμος ανάπτυξης που υπηρετεί την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Τονίζουμε τις εγκληματικές ευθύνες για αυτή την κατάσταση της πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης, των προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, για τη διαιώνιση και όξυνση του προβλήματος, για το γεγονός ότι μόνο 1 στους 6 ανέργους επιδοτούνται αυτή τη στιγμή." 

Επιστροφή