Η όμορφη νηπιαγωγός με την πολύπλευρη δραστηριότητα
9 Μαρτίου 2014, 08:35
Διαβάστε ποια είναι και σε ποιο νηπιαγωγείο του Δήμου Χαλκιδέων διδάσκει.
Η Δέσποινα Κεραντζή είναι νηπιαγωγός στο 2ο νηπιαγωγείο Βασιλικού και εκτός από ομορφιά ( η οποία είναι προφανής) διαθέτει και μεγάλη όρεξη για δουλειά και προσφορά στα κοινά.
Μεταξύ των άλλων δημιούργησε τμήματα εκγύμνασης και παραδοσιακών χορών ενηλίκων, στα οποία αθλούνται και χορεύουν δωρεάν όσοι επιθυμούν σε αίθουσα του Λυκείου Βασιλικού.
Σε λίγο καιρό διοργανώνει, σε συνεργασία με τους μαθητές της, έκθεση φωτογραφίας, στην οποία θα εκτεθούν σχολικά κτήρια παλιότερων εποχών. Από κοινού με το Λύκειο Βασιλικού διοργανώνουν κινηματογραφικές βραδιές, επιλέγοντας ταινίες κοινωνικού προβληματισμού.
Στο τέλος της σχολικής χρονιάς σκέφτεται να ανεβάσει μία θεατρική παράσταση με τους μαθητές της, με κάποιο έργο σχετικό με την έκθεση φωτογραφίας (παλιά σχολικά κτήρια).
Αυτές είναι μερικές μόνο από τις πολύπλευρες δραστηριότητες, με τις οποίες ασχολείται η Δήμητρα, της οποίας το μυαλό ... τρέχει ήδη στις επόμενες δράσεις, που σκέφτεται να αναλάβει.



















