Ο υφυπουργός Παιδείας στην Εστία Γνώσης Χαλκίδας

Ο υφυπουργός Παιδείας στην Εστία Γνώσης Χαλκίδας
3 Μαρτίου 2014, 16:15
A+ A-
Εντυπωσιάστηκε από την εκπαιδευτική διαδικασία και δήλωσε ότι θα βοηθήσει για την επέκτασή της.

Επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας  Συμεών Κεδίκογλου στην Εστία Γνώσης Χαλκίδας, στο «Κόκκινο Σπίτι» της Χαλκίδας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου.

Ο Υφυπουργός είχε την ευκαιρία να δει από κοντά ένα μέρος του επιτελούμενου επιστημονικού και εκπαιδευτικού έργου. Συγκεκριμένα είχε την ευκαιρία, έστω και για λίγο, να συνομιλήσει με τους μαθητές της Β΄ τάξης του 2ου Γενικού Λυκείου Χαλκίδας, που εκείνη την ημέρα συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Εστίας.

Επίσης χαιρέτησε διαδικτυακά (φωτό) τους μαθητές των απομακρυσμένων μονοθέσιων δημοτικών από την Τορώνη και Αμουλλιανή Χαλκιδικής καθώς και του Αγίου Γεωργίου Τροιζηνίας.

Τα σχολεία αυτά είναι τρία από τα 11 μονοθέσια Δημοτικά Σχολεία της χώρας, στα οποία, ως γνωστόν, διδάσκονται σε καθημερινή βάση μαθήματα ειδικότητας από τον χώρο της Εστίας μέσω του προγράμματος «ΤηλεΤάξη».

Ο κ. Κεδίκογλου εντυπωσιάσθηκε από την όλη εκπαιδευτική διαδικασία και δήλωσε ότι θα συμβάλλει, κατά το μέτρο του δυνατού, στην επέκτασή της και σε περισσότερα μονοθέσια δημοτικά σχολεία της χώρας.

Επιστροφή