«Ιστορικό» διαζύγιο Πριόνα - Αστέρα Μαγούλας

«Ιστορικό» διαζύγιο  Πριόνα  - Αστέρα Μαγούλας
21 Ιανουαρίου 2014, 20:00
A+ A-
 Μετά από 22 μήνες στο πάγκο του

Μετά από 22 μήνες ακριβώς, ο Αντώνης Πριόνας διεκοψε τη συνεργασία του με τον Αστέρα Μαγούλας σήμερα μετά από κοινή συμφωνία με τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο Ψαχνιώτης τεχνικός πανηγύρισε με τον Αστέρα την παραμονή της ομάδας στη Γ' Εθνική (Football League 2) όταν ανέλαβε στα μέσα (21 Μαρτίου '12)  της περιόδου  2011-12 κι ενώ πολλοί δεν πίστευαν στη σωτηρία του. Την αμέσως επόμενη περίοδο (2012-13) έμεινε στην ομάδα και ...κόντρα στα προγνωστική ο Αστέρας Μαγούλας με οδηγό τον Αντώνη Πριόνα κέρδισε για πρώτη φορά την άνοδό της στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία (Football League).

H συνεργασία του με την ομάδα της Δ. Αττικής συνεχίστηκε και την τρέχουσα σεζόν αλλά πριν λίγο ολοκληρώθηκε και πλέον ο Ευβοιώτης τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την Μαγούλα μ' ένα ...βελούδινο διαζύγιο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το Δ.Σ., ο Αντώνης Πριόνας και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ρόκας εξέδωσαν την παρακάτω λιτή ανακοίνωση:

«Σήμερα τελείωσε μία ιστορική συνεργασία. Οι λεπτομέρειες είναι περιττές. Ευχαριστούμε...».

Πιθανότατα, μάλιστα, αύριο ο κ. Πριόνας να βρεθεί στην προπόνηση για να αποχαιρετήσει τους παίκτες.

Επιστροφή