Απολύθηκε ο Γιαπλές από το Ρέθυμνο
13 Ιανουαρίου 2014, 16:00
Η ομάδα της Κρήτης έρχεται στη Χαλκίδα να παίξει με τον Ίκαρο με προπονητή τον Γιώργο Καλαφατάκη.
Μερικές φορές η ζωή και ο αθλητισμός παρουσιάζουν καταστάσεις, που ούτε ως σενάρια κινηματογραφικής ταινίας δεν θα μπορούσαν να γραφτούν. Ένα τέτοιο σενάριο γράφτηκε χτες και σήμερα γύρω από τον αγώνα μπάσκετ της επόμενης αγωνιστικής μεταξύ του Ίκαρου Χαλκίδας και του Ρεθύμνου.
Ο αγώνας είναι ζωής και θανάτου για την ομάδα της Χαλκίδας, ενώ υπήρχε η επιπλέον ιδιαιτερότητα ότι στον πάγκο του Ρεθύμνου ως προπονητής καθόταν ο Χαλκιδέος Θανάσης Γιαπλές, ο οποίος όμως αποτελεί πια παρελθόν για την ομάδα της Κρήτης.
Ο Γιαπλές απολύθηκε μετά την Κυριακάτικη ήττα του Ρεθύμνου από τον Ηλυσιακό και στη θέση του ανέλαβε προπονητής - ποιος λέτε;- ο Γιώργος Καλαφατάκης, δηλαδή ο προηγούμενος προπονητής του Ικάρου, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Άρη Λυκογιάννη.
Γεγονός είναι ότι μετά την εξέλιξη αυτή γίνεται ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Ίκαρου, που "καίγεται" για τη νίκη, αφού ο Γιώργος Καλαφατάκης γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα του Ικάρου αφενός και αφετέρου έχει πολλά να αποδείξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.