Το κράτος τιμωρεί όσους έχουν πολλά παιδιά

Το κράτος τιμωρεί όσους έχουν πολλά παιδιά
31 Δεκεμβρίου 2013, 14:39
A+ A-
Διαβάστε την άποψη του οικογενειάρχη Μπάμπη Βούλγαρη.
Χριστουγεννιάτικη βόλτα στη Χαλκίδα με τη σύζυγό του Θεοδοσία και τα τρία τους παιδιά, Γιώργο, Μυρτώ και Γιάννη, έκανε ο μηχανικός αυτοκινήτων Μπάμπης Βούλγαρης, ο οποίος έκανε μία πικρή διαπίστωση, μιλώντας στο egnomi.gr, αφού σχολίασε ότι:

"Δυστυχώς το κράτος τιμωρεί όσους έχουν παιδιά, αντί να τους επιβραβεύει. Δεν φτάνει που έχουν καταργήσει επιδόματα τριτέκνων και πολυτέκνων, κατάργησαν από φέτος τις φοροαπαλλαγές για τα παιδιά, εξισώνοντας αυτούς που έχουν πολλά παιδιά με αυτούς που δεν έχουν κανένα.  

Με την ενέργεια αυτή απογοητεύουν όσους έχουν ήδη παιδιά και αποθαρρύνουν νέα ζευγάρια από την απόκτηση παιδιών. Σε λίγα χρόνια όλες οι οικογένειες θα έχουν από ένα παιδί το πολύ, αφού έφτασαν στο σημείο να κάνουν τα παιδιά τεκμήρια!"

Επιστροφή