Μαζί με τα ναρκωτικά είχαν και ασύρματο της Αστυνομίας
Για ένα τσιγάρο με ένα γραμμάριο χασίς, που είχαν στην κατοχή τους, «φορτώθηκαν τον μισό ποινικό κώδικα» δύο Έλληνες, ηλικίας 24 και 22 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, απείθεια και παράβαση του νόμου περί ραδιοσταθμών!
Οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν, το πρωί της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου στη Θήβα, από άντρες της Ομάδας ΔΙΑΣ να επιβαίνουν σε ΙΧ αυτοκίνητο. Μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς παράτησαν το αυτοκίνητο και έφυγαν τρέχοντας με τα πόδια.
Μετά από άμεσες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν τους δύο κατηγορούμενους σε παρακείμενη οικοδομή.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 1,1 γραμμαρίου και ένας φορητός ασύρματος, ο οποίος μόλις ενεργοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ήταν συντονισμένος στις συχνότητες που χρησιμοποιούν οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής.