Βρέξει - χιονίσει, ο σύμβουλος τη γραμματέα θα ...

Βρέξει - χιονίσει, ο σύμβουλος τη γραμματέα θα ...
19 Δεκεμβρίου 2013, 17:22
A+ A-
Απίστευτο συμβόλαιο φέρεται να υπέγραψε μία 32χρονη γραμματέας στην Ιταλία.
Στο μάτι του κυκλώνα έχουν βρεθεί ο 53χρονος Ιταλός Λουίτζι Ντε Φάνις και η 32χρονη γραμματέας του. Η τελευταία φέρεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο με το αφεντικό της ότι θα κάνουν σεξ τουλάχιστον τέσσερις φορές το μήνα και η είδηση προκαλεί σάλο στη γείτονα χώρα.

Ο Ντε Φάνις είναι περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος για θέματα πολιτισμού στην περιοχή Αμπρούτσο και ανήκει στο κόμμα του Μπερλουσκόνι, ο οποίος, ως γνωστόν, καταδικάστηκε πρόσφατα για εκπόρνευση ανήλικης.

Το επίμαχο συμβόλαιο, όπως γράφει η Λα Ρεπούμπλικα, βρέθηκε σκισμένο σε πολλά κομματάκια στο σπίτι της γραμματέα. Ομως, για κακή της τύχη, επανασυγκολήθηκε και ήρθε στο φως η σκανδαλώδης διάταξη.

Η 32χρονη ισχυρίζεται πως εξαναγκάστηκε από το αφεντικό της να υπογράψει το συμβόλαιο. "Δεν μπορούσα να αρνηθώ. Φοβόμουν" δήλωσε. Πάντως στο συμβόλαιο αναγράφεται καθαρά ότι θα κάνουν σεξ τουλάχιστον τέσσερις φορές το μήνα και η ίδια θα αμείβεται με 36.000 ευρώ το χρόνο επιπλέον!

Σύμβουλος και γραμματέας έχουν κι άλλες κατηγορίες που τους βαρύνουν. Θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για διασπάθιση δημοσίου χρήματος και διαφθορά σχετικά με επιχορηγήσεις σε συλλόγους της περιφέρειάς τους.

Για το σεξουαλικό κομμάτι δεν ξέρουμε αν θα κατηγορηθούν, αλλά η διαπόμπευση στα μάτια της κοινωνίας είναι μάλλον ήδη αρκετή.

Επιστροφή