Ο Γκαγκαλούδης δεν χαλάει χατίρι στα παιδιά

Ο Γκαγκαλούδης δεν χαλάει χατίρι στα παιδιά
2 Δεκεμβρίου 2013, 07:02
A+ A-
Στη φωτογραφία με ένα μικρό φίλο του Ίκαρου μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.
Μπορεί να ήταν κουρασμένος από τον αγώνα και στενοχωρημένος από την ήττα από τον Πανιώνιο ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, αλλά χατίρι στα παιδιά δεν χαλάει. Μετά τη λήξη του αγώνα έκανε "χάι-φάιβ" με τα παιδιά της μαθητικής κερκίδας και φωτογραφήθηκε με μαθητές.

Στη φωτογραφία με το Νικηφόρο Κατσή, ένα από τους πολλούς μικρούς φίλους του Ίκαρου, που ήταν παρών στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Γενικά η ιδέα της μαθητικής κερκίδας, από την Διοίκηση της ομάδας, ήταν άριστη, αφού μαζί με τα παιδιά έρχονται στο γήπεδο και οι μπαμπάδες.

Να σημειώσουμε, για όσους δεν το γνωρίζουν, ότι οι μαθητές μπαίνουν χωρίς εισιτήριο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με πλαστικές καρέκλες, πίσω από την μπασκέτα και παρακολουθούν τους αγώνες του Ίκαρου Χαλκίδας.

Επιστροφή