Άκαρπη η πρώτη συνεδρίαση για εκλογή προέδρου
Να υπενθυμίσουμε ότι οι εκλεγέντες ανά ψηφοδέλτιο για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι οι: Κορωναίου Βέτα, Αυξωνίδης Άρης, Βαρβάρου Έφη (ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ), Λουκοπούλου Ελένη, Γοδέβενου Ελένη (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ),Μπλέτσας Χρήστος (ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ),Γαλανού Άννα (ΕΣΑΚ – ΔΕΕ).
Πριν την αναβολή, η πλειοψηφούσα παράταξη "Ψηφοδέλτιο Συνεργασίας και Ενότητας" (πρώην ΠΑΣΚ) πρότεινε για πρόεδρο την Βέτα Κορωναίου και η παράταξη «Τελευταίο Θρανίο» πρότεινε την Ελένη Λουκοπούλου. Από την πλευρά του ο Χρήστος Μπλέτσας πρότεινε να εκλεγεί πρόεδρος η απούσα 'Άννα Γαλανού.
Να σημειωθεί ότι, όπως είναι προφανές από το εκλογικό αποτέλεσμα, είναι αδύνατο να εκλεγεί πρόεδρος αν δεν συνεργαστούν τουλάχιστον δύο παρατάξεις, αν συμμετέχει η πρώτη σε σταυρούς παράταξη "Ψηφοδέλτιο Συνεργασίας και Ενότητας" και τουλάχιστον τρεις αν συμμετέχουν μόνο οι υπόλοιπες.
Στη φωτογραφία ο απερχόμενος πρόεδρος Άρης Αυξωνίδης.