ΜΙΚΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ: Κέρδισε με 7-1 στο Καρπενήσι

13 Νοεμβρίου 2013, 16:47
A+ A-
Εύκολες νίκες των ομάδω της ΕΠΣΕ επί της Ευρυτανίας
Ανετες νίκες πέτυχαν στο Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου οι Μικτές της Εύβοιας για το πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

• Η ομάδα Παίδων προηγήθηκε με 4-0 στο πρώτο 15λεπτο και τελικά κέρδισε με 7-1 την αντίστοιχη της Ευρυτανίας, έχοντας για σκόρερ τους : Κουτουλα (2 γκολ), Λύκο, Πολυχρόνη (2 γκολ), Ποδαρά και Χ. Μαυρούτσικο.

Εύβοια (Θανάσης Γουρνάς): Τζουβάρας, Μαυρούτσικος Χ., Τσώνος, Μπάνος, Μαυρούτσικος Ι., Ποδαράς, Πολυχρόνης, Μαντάσας(14΄ Βλαχομήτρος), Κουτούλας(14΄ Βασιλείου), Λύκος(27΄ Κρίνης), Πέππας

• Οι Νέοι νίκησαν 3-0 με τρια γκολ που σημειώθηκαν στο Β' ημλιχρονο. Ανοιξε το σκορ ο Σπηλιωτης με σουτ έξω από την περιοχή και ακολούθησαν άλλα δυο τέρματα από τον Τσεκούρα και τον Γαλούπη.

ΜΙΚΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ: Εύβοια (Αργύρης Μαστραγγελής): Χιώτης, Παυλάκης, Τσιαρβούλας, Χατζηαντωνάκης, Τσεκούρας, Παπαδόπουλος(46΄ Γαλούπης), Αντωνάκης(46΄ Δήμας), Αγγελάτος, Φτούλης(60΄ Φωτού), Σπηλιώτης, Βάρκας

Επιστροφή