Οι δάσκαλοι της Χαλκίδας ... γκρεμίζουν τις παρατάξεις

Οι δάσκαλοι της Χαλκίδας ... γκρεμίζουν τις παρατάξεις
8 Νοεμβρίου 2013, 19:16
A+ A-
Προσπάθεια για συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου στις εκλογές της 21ης Νοεμβρίου.

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προτείνει σε όλους τους δασκάλους να ...γκρεμίσουν τις παρατάξεις και οι υποψήφιοι να συμμετάσχουν στις εκλογές σε ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος, μεταξύ άλλων, επισημαίνει:

" Καλούμε όλες τις παρατάξεις και, κυρίως, όλους τους συναδέλφους μας, πέρα και πάνω από παρατάξεις, χρώματα, ιδεολογίες, να συγκροτήσουμε όλοι μαζί ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο εκπαιδευτικών  για να μπορούν οι συνάδελφοι να επιλέξουν τα ΠΡΟΣΩΠΑ που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν, ακόμα κι αν προέρχονται από διαφορετικούς παραταξιακούς ή ιδεολογικούς χώρους." 

Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας ή την Ελεγκτική Επιτροπή (μόνο σε ένα από τα δύο μπορούν να είναι υποψήφιοι βάσει του καταστατικού του Συλλόγου), μπορούν να συμπληρώσουν αίτηση και να την αποστείλουν με FAX στο Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας (FAX: 2221021548) μέχρι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 κι ώρα 9 το βράδυ.

Για επιβεβαίωση της παραλαβής της αίτησης από το Σύλλογο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα : 2221021548 (τηλ.: Συλλόγου), 6973347908 (Λούκας Παναγιώτης), 6972006814 (Μπλέτσας Χρήστος).

Στη φωτογραφία τα μέλη παλιότερου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας.

Επιστροφή