ΧΑΛΚΙΔΑ: Συνελήφθη 30χρονος τρίτη φορά σε τρεις μήνες
Μέσα σε δύο μέρες, την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, είχε διαπράξει τρεις κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών σε σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα στη Χαλκίδα, ενώ διέπραξε και μία κλοπή μοτοσικλέτας.
Σημειώνεται ότι από τον Νοέμβριο του 2012, ο 30χρονος ενέχεται στην διάπραξη τουλάχιστον σαράντα δύο (42) περιπτώσεων διαρρήξεων σε αυτοκίνητα στην περιοχή της Χαλκίδας.
Η σύλληψή του έγινε την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, όταν εντοπίστηκε να επιβαίνει σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια ήταν κλεμμένη. Οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει, αλλά αυτός επιχείρησε να διαφύγει.
Οι αστυνομικοί όμως κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν, να ακινητοποιήσουν την μοτοσικλέτα και να τον συλλάβουν. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι φωτοβολίδων, στιλέτο, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και άλλα αντικείμενα.
Ο 30χρονοςέχει απασχολήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές και έχει συλληφθεί κατʼ επανάληψηγια κλοπές, απόπειρες κλοπών και παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά, ενώ από το 2002 έχει προφυλακισθεί σε διάφορα Καταστήματα Κράτησης της χώρας
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών κατʼ επάγγελμα.




















