Παρενοχλούσε σεξουαλικά 12χρονη μέσω skype

Παρενοχλούσε σεξουαλικά 12χρονη μέσω skype
8 Νοεμβρίου 2013, 12:20
A+ A-
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου στην Πάτρα για πορνογραφία ανηλίκων.

Δικογραφία σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος 34χρονου Έλληνα για πορνογραφία ανηλίκων. Ο κατηγορούμενος είχε έρθει σε επικοινωνία με ανήλικη μέσω «skype» και την προέτρεπε να προβεί σε άσεμνες πράξεις

Προηγήθηκε καταγγελία μητέρας 12χρονης , σύμφωνα με την οποία ο 34χρονος, μέσω τηλεφωνικών και διαδικτυακών συνομιλιών, παρενοχλούσε σεξουαλικά την κόρη της.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνομιλιών τους, μέσω της εφαρμογή διαδικτυακών συνομιλιών «skype», την προέτρεπε να ενεργοποιήσει την κάμερα της και να προβεί σε άσεμνες πράξεις.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, προέκυψε ότι κάτοχος του τηλεφωνικού αριθμού με τον οποίο επικοινωνούσε η ανήλικη ήταν ο 34χρονος.  

Κλιμάκιο αστυνομικών της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου, πραγματοποίησε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 34χρονου στην Πάτρα.

Από την επιτόπια έρευνα διαπιστώθηκε ότι είναι ο κάτοχος του επίμαχου αριθμού κινητής τηλεφωνίας καθώς και του λογαριασμού «skype» μέσω του οποίου συνομιλούσε με την ανήλικη.

Παράλληλα, κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις. 

Επιστροφή