Χασίς με το ... τσουβάλι κατείχε 31χρονος Έλληνας στη Βοιωτία

Χασίς με το ... τσουβάλι κατείχε 31χρονος Έλληνας στη Βοιωτία
5 Νοεμβρίου 2013, 11:39
A+ A-
Τον έπιασαν με 22 κιλά χασίς, που θα του απέφεραν 67.000 ευρώ.

Πήγαινε για δουλειά, που θα του απέφερε κέρδη ύψους 67.000 ευρώ! Μόνο που η δουλειά ήταν παράνομη και την χάλασε η παρέμβαση της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 31χρονος «επιχειρηματίας».

Φυσικά δεν μιλάμε για κανονικό επιχειρηματία, αλλά για έμπορο ναρκωτικών, ο οποίος συνελήφθη στο Κάστρο Βοιωτίας. Μετά από διαδοχικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε αποθήκη και δύο σπίτια του δράστη, κατασχέθηκαν πάνω από 22 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, κυνηγετικό όπλο, κροτίδες, φωτοβολίδες κ.α.

Τα κέρδη που θα αποκόμιζε από την πώληση του χασίς εκτιμάται ότι θα υπερέβαιναν τις 67.000 ευρώ. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 31χρονος ήταν καλλιεργητής φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, που είχε εντοπιστεί τον περασμένο Αύγουστο σε αγροτική περιοχή στο Στροβίκι Βοιωτίας.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Θηβών.




Επιστροφή