Τα ...μοντέλα της παρέλασης στη Χαλκίδα

Τα ...μοντέλα της παρέλασης στη Χαλκίδα
29 Οκτωβρίου 2013, 07:04
A+ A-
Γιατί όπως και να το κάνουμε το ωραίο φύλλο συγκεντρώνει τα βλέμματα ακόμη και στις εθνικές γιορτές.
Για παρέλαση μιλάμε, όχι για ...πασαρέλα, αλλά όπως και να το κάνουμε η ομορφιά δεν ... φυλακίζεται, ούτε περιορίζεται, είτε μιλάμε για επίδειξη μόδας, είτε μιλάμε για εθνική επέτειο.

Μία επίδειξη μόδας έχει πασαρέλα με μοντέλα, η γιορτή της εθνικής επετείου έχει παρέλαση με τα δικά της ...μοντέλα, που δεν είναι άλλα από τις ωραίες μαθήτριες, οι οποίες συγκεντρώνουν βλέμματα θαυμασμού, ενίοτε και επιφωνήματα από το κοινό.

Ο φακός του egnomi.gr εστίασε σε μερικές από τις πολλές όμορφες μαθήτριες της φετινής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου και σας τις παρουσιάζουμε. 


Σοβαρή, αλλά με εντυπωσιακή κορμοστασιά η διμοιρίτισσα του Γυμνασίου Κανήθου.


Με χαμόγελο και νάζι η μαθήτρια του 2ου ΕΠΑΛ.


Μεσογειακή ομορφιά και άψογο χτένισμα για την διμοιρίτισσα του Λυκείου Κανήθου.


Άλλη μία ωραία παρουσία από το Λύκειο Κανήθου.


Η σχολή του ΟΑΕΔ είχε πολλά ωραία κορίτσια στις γραμμές της. 


'Αψογο σώμα, αυστηρό ύφος από την διμοιρίτισσα  του 1ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας.


Η γλυκιά ξανθιά τυμπανίστρια του 1ου ΕΠΑΛ.


Η γλυκιά μελαχρινή τυμπανίστρια του 1ου ΕΠΑΛ.
 
Πανύψηλη και με υπέροχα πόδια η διμοιρίτισσα του 4ου Λυκείου Χαλκίδας.


Πολύ ωραίο στυλ από την μαθήτρια του 1ου Λυκείου Χαλκίδας, η οποία είναι όμορφη και παρελάζει σωστά.

Άλλη μία ωραία εκπρόσωπος του 1ου λυκείου Χαλκίδας.  

Επιστροφή