Χωρίς Σίμο Κεδίκογλου η παρέλαση στη Χαλκίδα
Ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί επίσημα από την κυβέρνηση ότι στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Χαλκίδα θα την εκπροσωπήσει ο Ευβοιώτης υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου (διαβάστε εδώ), τελικά άλλαξαν γνώμη.
Με νεότερο έγγραφο του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης έγινε γνωστό ότι στη Χαλκίδα θα παραστεί, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, η Άννα Στρατινάκη, Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.
Η κίνηση θα μπορούσε να έχει και συμβολικό χαρακτήρα, αφού στο νομό της ανεργίας η κυβέρνηση στέλνει τη γενική γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας και απομένει να δούμε πώς θα την υποδεχτούν οι άνεργοι και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της Εύβοιας, οι οποίοι θα παρελάσουν κι αυτοί, όπως έχει ανακοινώσει από καιρό το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας.
Ήδη πάντως σχολιάζεται ποικιλοτρόπως η απουσία του Σίμου Κεδίκογλου, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι και ο δεύτερος Ευβοιώτης υφυπουργός, ο Συμεών Κεδίκογλου, θα βρίσκεται σε απόσταση …ασφαλείας, αφού θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην ακριτική Θράκη.




















