Στούκαρε σε μαντρότοιχο με ΙΧ και έχασε τη ζωή του 20χρονος
Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 20χρονο Έλληνα συνέβη στη 1:15 περίπου τα ξημερώματα της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου στην Αλίαρτο Βοιωτίας. Το Ι.Χ αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 20χρονος, για άγνωστο λόγο ξέφυγε δεξιά από την πορεία του, βγήκε από το δρόμο και έπεσε πάνω σε μαντρότοιχο
Από την πρόσκρουση στον μαντρότοιχο τραυματίστηκε σοβαρά ο 20χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς και στη συνέχεια σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα. Ενεργείται προανάκριση για τον προσδιορισμό των αιτιών και συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος από τον Αστυνομικό Σταθμό Αλιάρτου.



















