Χόρεψαν χορούς της Ηπείρου στον Αυλώνα

Χόρεψαν χορούς της Ηπείρου στον Αυλώνα
15 Σεπτεμβρίου 2013, 13:30
A+ A-
Τα μέλη της χορευτικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσιάς.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Δροσιάς, αποδέχτηκε την πρόσκληση του Σύλλογου Αυλωνιτών "Το Σάλεσι" με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Ηπείρου και την συμβολή του Μπιζανομάχου Ανδρέα Ζυγομαλά, στα "Ζυγομάλεια 2013" που πραγματοποιήθηκαν στον Αυλώνα Αττικής.

Η χορευτική ομάδα του συλλόγου παρουσίασε χορούς της Ηπείρου, υπό την ευθύνη του δασκάλου χορού Δημήτρη Ελευθερίου. Στην εκδήλωση συμμετείχε το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και αναφέρθηκε το ιστορικό της απελευθέρωσης και τον σημαντικό ρόλο του Ανδρέα Ζυγομαλά. 

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν χοροί και από τις δύο χορευτικές ομάδες. Την βραδιά έκλεισε η βράβευση του προέδρου του συλλόγου Δροσιάς Άρη Σαμπάνη από την Χαλκιδέα δασκάλα χορού του συλλόγου Αυλωνιτών Γιούλη Νταβαρία και τον προέδρο κ. Παχή.

Στη φωτογραφία τα μέλη της χορευτικής ομάδας του πολιτιστικού συλλόγου Δροσιάς, ο πρόεδρος Άρης Σαμπάνης, τα μέλη του Δ.Σ. Δήμητρα Αφράτη, Ελένη Μπουλά και ο δάσκαλος χορού Δημήτρης Ελευθερίου.

Επιστροφή