Κατάληψη σε ΔΟΥ Χαλκίδας και ΟΑΕΕ
Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Νομού Ευβοίας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Νομού Ευβοίας, καλούν τα μέλη τους την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 7 το πρωί, να εκφράσουν έμπρακτα τη διαμαρτυρία τους με συμβολική κατάληψη του Ο.Α.Ε.Ε (Περιφερειακό Τμήμα Χαλκίδας) και της Δ.Ο.Υ Χαλκίδας για τα δυσμενή φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που έχουν οδηγήσει σε οικονομικό μαρασμό τον Επιχειρηματικό κόσμο.
Έμποροι βιοτέχνες και επαγγελματίες ζητάνε από την κυβέρνηση:
1. Πάγωμα – κεφαλαιοποίηση των μέχρι σήμερα ληξιπρόθεσμων οφειλών για όσο διάστημα διαρκεί η οικονομική κρίση. Διατήρηση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης μέχρι οι επαγγελματίες-επιχειρηματίες να καταφέρουν ν΄ ανακάμψουν. Ελεύθερη επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας.
2. Θέσπιση ενός απλού, σταθερού, δίκαιου και αναπτυξιακού φορολογικού συστήματος που θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα γενικότερου εκσυγχρονισμού, αλλά και μέσο άρσης σειράς επενδυτικών αντικινήτρων και όχι εξόντωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.




















