Ολοι αναμένουν την τιτανομαχία Federer - Nadal
2 Σεπτεμβρίου 2013, 13:50
Σήμερα οι μάχες που θα κρίνουν αν θα δούμε μεγάλο προημιτελικό.
Ενα βήμα πριν την τιτανομαχία βρισκόμαστε στο US OPEN. Φέντερερ και Ναδάλ παίζουν σήμερα εναντίον Ρομπρέδο και Κολσράιμπερ αντίστοιχα και εφόσον κερδίσουν, θα βρεθούν αντιμέτωποι στα προημιτελικά για να μας χαρίσουν ένα ακόμη μεγάλο αγώνα.
Ο Φέντερερ δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, καθώς δεν έχει χάσει ούτε σετ στους τρεις πρώτους γύρους. Βέβαια, οι αντίπαλοί του ήταν χαμηλής δυναμικής και σήμερα (Αρθρουρ Ας, περίπου 11 μ.μ. ώρα Ελλάδας, Eurosport) απέναντι στο ...γερόλυκο Τόμυ Ρομπρέδο (Νο 19 στο ταμπλό) θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τη φόρμα και το backhand του!
Αήττητος με 3-0 σετ έρχεται στους "16" και ο Ράφα Ναδάλ που συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία μετά την κατάκτηση δύο Masters σε Μόντρεαλ και Σινσινάτι. Απέναντί του θα βρει τον Γερμανό Φιλίπ Κολσράιμπερ και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να νικήσει. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 2 τα ξημερώματα
Εν τω μεταξύ, όλη η πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης -πλην του Ντελ Πότρο- βρίσκεται στον τέταρτο γύρο και οι αναμετρήσεις φαίνεται πως θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες.
Τα υπόλοιπα ζευγάρια έχουν ως εξής:
- Τζόκοβιτς VS Γκρανογιέρ
- Γιούζνι VS Χιούιτ
- Μάρεϊ VS Ιστόμιν
- Βέρντικ VS Βαβρίνκα
- Γκασκέ VS Ράονιτς
- Τιπσάρεβιτς VS Φερέρ