Τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Χαϊνά διοργάνωσε ο Όλυμπος Γυμνού
Ο Αθλητικός Όμιλος Όλυμπος Γυμνού διοργάνωσε την Κυριακή 18 Αυγούστου το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Ιωάννη Ε. Χαϊνά, ο οποίος είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας επί 20 περίπου χρόνια.
Ο Γιάννης Χαϊνάς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 53 ετών, στις 18 Αυγούστου 2012. Ο θάνατός του είχε προκαλέσει συγκίνηση σε όλη την Εύβοια, καθώς πέθανε την ώρα που χόρευε στο γαμήλιο γλέντι του γιου του Βαγγέλη.
Η ομάδα του Ολύμπου αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην ομάδα διοργάνωσε τουρνουά , στο οποίο συμμετείχαν οι εξής ομάδες: Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού, Α.Ο. Αμαρυνθιακός, Α.Ο. Δύστου και Α.Π.Σ. Παντριαδικός.
Μετά το τέλος των τεσσάρων τριαντάλεπτων αγώνων (αρχικοί αγώνες, μικρός και μεγάλος τελικός) απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια στους ποδοσφαιριστές και παράγοντες των αθλητικών σωματείων.
Πλήθος κόσμου και φιλάθλων από το Γυμνό και την ευρύτερη περιοχή παρακολούθησαν το τουρνουά. Σκοπός των διοργανωτών είναι να διεξαχθεί και τον επόμενο χρόνο το συγκεκριμένο τουρνουά και να αποτελέσει θεσμό στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Εύβοιας.