Η Ελεονώρα Μελέτη στην εκκίνηση της νέας τηλεοπτικής σεζόν
Ανανεωμένη επέστρεψε η Ελεονώρα Μελέτη από τις καλοκαιρινές διακοπές της και ρίχτηκε με τα μούτρα στη δουλειά, προκειμένου να προετοιμάσει την καθημερινή εκπομπή της.
Η πρεμιέρα θα γίνει την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στη 1 το μεσημέρι και την ίδια ώρα καθημερινά θα ξεκινάει η εκπομπή της Ελεονώρας με τον συμβολικό τίτλο «ReSTARt», που σημαίνει επανεκκίνηση.
Μάλιστα για να ετοιμάσει το τρέιλερ της εκπομπής, που βγαίνει στον αέρα του Star την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, η Ελεονώρα έκανε αληθινή εκκίνηση σε γήπεδο στίβου και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης.
Ντυμένη με αθλητικό κολάν, τοπ και παπούτσια, η Ελεονώρα εντυπωσιακή με τη νέα της εμφάνιση, με μακριά ξανθά μαλλιά, ακούγεται να λέει:
«Κάθε μέρα, η ζωή είναι κι ένας αγώνας, με εξέλιξη απρόσμενη... πολλές φορές, συναντάς εμπόδια και δυσκολίες… δεν τα παρατάς, γιατί αρκεί ένα χαμόγελο, μια στιγμή ευτυχίας, ένα στήριγμα για να σου δώσουν και πάλι δύναμη να ξαναρχίσεις... να ξεκολλήσεις, να πας παρακάτω, να κάνεις ReSTARt! Κάνε ReSTARtστην κάθε μέρα σου. ReSTARtστα μεσημέρια σου! Κάνε ReSTARt στην τηλεόραση! ReSTARt στο Star!»




















