Επενδύσεις στην Κάρυστο από την Ελένη Μενεγάκη
25 Αυγούστου 2013, 14:45
Διαβάστε τι ακίνητα αγόρασε και τι σκέφτεται να κάνει στο άμεσο μέλλον.
Μπορεί να παριστάνει την χαζή ξανθιά, αλλά διαθέτει επιχειρηματικό μυαλό η Ελένη Μενεγάκη, η οποία σκέφτεται το μέλλον, το δικό της και των παιδιών της. Ανάμεσα στα άλλα σχέδια της είναι να αποκτήσει δική της ξενοδοχειακή μονάδα στην Κάρυστο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρώτο θέμα", πρόσφατα αγόρασε μια έκταση 20 στρεμμάτων στην παραθαλάσσια περιοχή "Μπούρος" της Καρύστου, στην οποία διαθέτουν σπίτια γνωστοί επιχειρηματίες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσει ένα φιλέτο γης που απλώνεται από την πλαγιά και φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Μάλιστα, βιάστηκε να πάρει ρεύμα, αφού στα άμεσα σχέδια της είναι να χτίσει εκεί μία ακόμη εξοχική κατοικία.
Στη συνέχεια προτίθεται να προχωρήσει στην ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας. Αυτή είναι η δεύτερη επένδυση σε γη της Ελένης Μενεγάκη στην περιοχή, αφού πριν από μερικά χρόνια είχε αγοράσει άλλη μια μεγάλη έκταση με εκπληκτική θέα στην περιοχή των Μύλων στην Κάρυστο.
Επίσης διαθέτει και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε μεγάλη πολυκατοικία στο κέντρο της Καρύστου. Η σταρ της τηλεόρασης ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για την Κάρυστο στην οποία περνούσε τα παιδικά της χρόνια, κυρίως τα καλοκαίρια.
Μάλιστα η μητέρα της Ζέτα έχει ασχοληθεί και με τα κοινά, αφού είχε βάλει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος του Δήμου Καρύστου.