Τριήμερο μουσικό φεστιβάλ στην Κάρυστο (29/8)

Τριήμερο μουσικό φεστιβάλ στην Κάρυστο (29/8)
16 Αυγούστου 2013, 10:24
A+ A-
Με Όναρ, Ανδριάνα Μπαμπαλή και τους The Blues Project.

Το  Aeriko Tres Dias Festival 2013, το πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ που κάθε χρόνο υποδέχεται διαφορετικές τάσεις και σχήματα, έρχεταιγια τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Αερικό, στην δυτική παραλία Καρύστου, για 3 ημέρες γεμάτες ρυθμό και μουσική.  

Το ξεκίνημα γίνεται την Πέμπτη 29 Αυγούστου, με τους The Blues Project, ένα συγκρότημα το ύφος του οποίου είναι blues και soul με πινελιές funk. Το συγκρότημα του Δημήτρη Σινογιάννη ενός από τους κορυφαίους κιθαρίστες στην Ελλάδα συνοδεύεται από τον Ηλία Δουμάνη στα drums, τον Τάκη Δρακόπουλο tenorsax, τον Δημήτρη Μουτάφη στο μπάσο και την Πέγκυ Ζάρρου που πλαισιώνει το σχήμα με την ιδιαίτερη φωνή της.

Την Παρακευή 30 Αυγούστου το φεστιβάλ φιλοξενεί τη Ανδριάνα Μπάμπαλη με ένα καινούργιο τραγούδι στις αποσκευές της ,τις «5 εποχές».  Μετά από δεκαετή παρουσία στο χώρο, και έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με πολλούς σημαντικούς τραγουδιστές (Γ. Νταλάρας, Χ. Αλεξίου, Ν. Πορτοκάλογλου, Ε. Τσαλιγοπούλου, Κ. Λειβαδάς κ.α.), η Ανδριάνα Μπάμπαλη  παρουσιάζει τα τραγούδια της από τους 5 προσωπικούς της δίσκους.

Το Σάββατο 31 Αυγούστου έρχονται οι Όναρ,  ένα από τα πιο αξιόλογα και αγαπητά γκρουπ της εναλλακτικής ελληνικής σκηνής , με δισκογραφία που ξεκινά από το 1999. Οι μελωδίες τους και οι στίχοι τους, τους έχουν κατατάξει σε ένα απʼ τα πιο σημαντικά γκρουπ της ελληνικής σκηνής. Το συγκρότημα του Λευτέρη Πλιάτσικα διανύει τον 14ο χρόνο παρουσίας του, έχοντας κυκλοφορήσει συνολικά 8 άλμπουμ και ένα cd-single.

Επιστροφή