Γιορτή ψαρέματος στη Δροσιά

Γιορτή ψαρέματος στη Δροσιά
4 Ιουλίου 2013, 18:50
A+ A-
Στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Δροσιάς.
Γιορτή ψαρέματος διοργανώνει ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Δροσιάς, στα πλαίσια των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων για το 2013, την Κυριακή 7 Ιουλίου. Η γιορτή ξεκινάει στις 10:30 το πρωί, με καθαρισμό του Αλιευτικού Καταφυγίου Δροσιάς, στον βυθό και στον περιβάλλοντα χώρο.

Στις 12:30 το μεσημέρι τα μέλη του Συλλόγου συμμετέχουν στην εκδήλωση για την ανάρτηση της "Γαλάζιας Σημαίας" στην πλαζ Αλυκές και στις 4 το απόγευμα ξεκινάει το ψάρεμα από σκάφος και από την ξηρά από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου .

Η εκκίνηση του ψαρέματος θα δοθεί στο Αλιευτικό Καταφύγιο Παναγίτσας Δροσιάς και η λήξη του στις 9:30 το βράδυ, στον ίδιο χώρο. Μετά το τέλος του ψαρέματος στην προβλήτα του Αλιευτικού Καταφυγίου θα δοθούν αναμνηστικά στους συμμετέχοντες και θα ακολουθήσει το ψήσιμο των αλιευμάτων.


.

Επιστροφή