Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ στη Φθιώτιδα

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ στη Φθιώτιδα
18 Ιουνίου 2013, 11:00
A+ A-
Επισκέφτηκε τις πληγείσες περιοχές του νομού από την χαλαζόπτωση.

Επίσκεψη στο νομό Φθιώτιδας πραγματοποίησε την Παρασκευή 14 Ιουνίου ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Βασίλης Έξαρχος, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Δημήτρη Βουρδάνο και τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θωμά Στάϊκο, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε τις πληγείσες περιοχές του νομού Φθιώτιδας (Μακρακώμη – Σπερχειάδα – Μάκριση – Μώλος – Σκάρφεια – Άγιος Σεραφείμ), από την έντονη χαλαζόπτωση στις 11 και 12 Ιουνίου.

Μετά από επίσκεψη σε κτήματα φιστικιάς, αμπελιών, ακτινιδίων και καλαμποκιού, διαπιστώθηκε ότι όντως υπήρξε μεγάλη ζημιά στις καλλιέργειες, και τα κλιμάκια του ΕΛΓΑ θα προβούν σε εξατομίκευση των ζημιών για κάθε παραγωγό, με προτεραιότητα σε καλλιέργειες που είναι πριν το στάδιο της συγκομιδής

Επιστροφή