Η φιλοσοφία του μπάρμαν
16 Ιουνίου 2013, 09:50
Είναι να διδάσκεται από τους καλύτερους του είδους.
Τέσσερα χρόνια κάνει τη δουλειά του μπάρμαν ο γοητευτικός Σταύρος Σουρτζής και η φιλοσοφία του είναι η εξής: Για να είσαι εξπέρ σ' αυτό που κάνεις πρέπει να μαθαίνεις απο τους καλύτερους του είδους.
Γι' αυτό και ο Σταύρος έμαθε να φτιάχνει "άπιαστα" κοκτέιλ από τον Γιάννη Ζαχόπουλο. Για όσους δεν τον γνωρίζουν να πούμε ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους μπάρμεν της Αθήνας.
Γι' αυτό και ο Σταύρος έμαθε να φτιάχνει "άπιαστα" κοκτέιλ από τον Γιάννη Ζαχόπουλο. Για όσους δεν τον γνωρίζουν να πούμε ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους μπάρμεν της Αθήνας.