Θεατρική παράσταση στην Ερέτρια
Το Θεατρικό Εργαστήρι Κύκλος Αμαρύνθου ξεκινά την καλοκαιρινή διαδρομή του με το έργο: «Η παράξενη νύχτα» της Ζωής Βαλάση. Είναι ένα έργο για παιδιά, μια ποιητική αλληγορία με πρόζα, παντομίμα, μουσική και χορό, όπου μέσα σε μια νύχτα συμβαίνουν πολλά και διάφορα.
Ο Φασουλής, ο μάστρο -Πριόνης, η κυρά Γαζία, ο δον Πινέλο, ο Τελάλης, η Κούκλα υπόσχονται να χαρίσουν γέλιο και συγκίνηση σε παιδιά, αλλά και σε ενήλικους, σε εκείνους που, σε πείσμα των καιρών, διατηρούν την παιδική τους αθωότητα.
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Αντώνης Λαζάρου, Μάντω Μπόικου, Μαρία Κατσιγιάννη, Ηρώ Παπαγεωργίου, Δέσποινα Σταματούκου και ως Κούκλα η μαθήτρια Αναστασία Ξανθοπούλου. Συμμετέχουν επίσης μαθητές του 1ου Δημοτικού σχολείου Ερέτριας.
Οι Συντελεστές της παράστασης είναι οι: Μιλτιάδης Παπανάγνου (φωτό), Ηρώ Παπαγεωργίου, Νίκος Αντωνίου, Δημήτρης Καραδήμος. Συνεργασία: Σοφία Γρίβα και Θανάσης Δημουλάς, 1ου και 2ου Δημοτικού σχολείου Ερέτριας.
Η παράσταση θα δοθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού σχολείου Ερέτριας το Σάββατο 8 Ιουνίου, με ώρα έναρξης στις 7 το απόγευμα.




















