Ικανοποιητικά τα τεστ για τα δελφίνια του Ευβοϊκού

4 Ιουνίου 2013, 17:15
A+ A-
Κέρδισαν 6 μετάλλια στα «Λιούγκεια»
Τεστάρουν τις δυνάμεις τους οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ευβοϊκού ενόψει των πρωταθλημάτων του καλοκαιριού και ικανοποιούν.

Το νεοσύστατο τμήμα του συλλόγου πήρε μέρος στους κολυμβητικούς αγώνες με την επωνυμία «ΛΙΟΥΓΚΕΙΑ 2013», με 9 αθλητές-τριες . Διοργανωτής ήταν  Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Γλυφάδας, και συμμετείχαν περίπου 800 αθλητές-τριες από όλη την Ελλάδα.

Η  ομάδα της Χαλκίδας κατέκτησε 6 μετάλλια και θέσεις στην οκτάδα και έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι οι προπονητές του συλλόγου


Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος κατέκτησε δύο πρώτες θέσεις στα 100 και 200 πρόσθιο , επιβεβαιώνοντας την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.


Μία δεύτερη θέση κέρδισε και η Παναγιώτα Πασσά  στα 100 μέτρα ελεύθερο, που κολύμπησε σε ατομικό ρεκόρ για φέτος.

Επίσης θέση στη οκτάδα κατέκτησε και Αναστασίου Δημήτρης κολυμπώντας σε ατομικό ρεκόρ στα 200 μέτρα ελεύθερο και 200 μέτρα πεταλούδα.


Από τα προαγωνιστικά, από ένα μετάλλιο για την τρίτη θέση κέρδισε η Άννα Αναστασίου  στα 200 μέτρα ελεύθερο, ο Απόστολος Χαμαλίδης  επίσης στα 200 μέτρα ελεύθερο και ο Γιώργος Μπουζάλας  στα 100 μέτρα πεταλούδα .

Θέσεις στην οκτάδα κατέκτησαν επίσης ο Σκουλικαρίτης Αριστοφάνης , η Χαμαλίδη Αναστασία και η Γλωσσιώτη Κωνσταντίνα.

• Ο Ευβοϊκός Γ.Α.Σ. ενημερώνει ότι από το μήνα Ιούνιο θα λειτουργήσουν και τμήματα στην μικρή πισίνα για παιδιά πολύ μικρών ηλικιών.


Επιστροφή