Το Επιμελητήριο Εύβοιας σε φεστιβάλ αγροτικών προϊόντων
Το Επιμελητήριο Εύβοιας συμμετείχε στο 4o Agro Quality Festival – Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα, που πραγματοποιήθηκε στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι του Δήμου Αθηναίων, από 17 μέχρι 19 Μαΐου.
Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού και τέλεσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Στόχος του φεστιβάλ ήταν η προβολή και η ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων των ελληνικών επιχειρήσεων, μέσα από την έκθεση και προβολή τους, αλλά και μέσα από μια σειρά δράσεων που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Σκοπός της συμμετοχής του Επιμελητηρίου Εύβοιας ήταν η ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των προϊόντων της Εύβοιας και η προβολή και προώθηση τους στις αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.