Ενοχλήθηκε ο Στουπής από δελτίο τύπου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου
Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίζεται ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Στουπής, από δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου, αναφέροντας ότι ο κ. Στουπής επισκέφτηκε τον Βιολογικό Καθαρισμό Αλιβερίου ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου και Περιχώρων.
Σε γραπτή του δήλωση ο Νίκος Στουπής ξεκαθαρίζει ότι επισκέφτηκε τον Βιολογικό Καθαρισμό με την ιδιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου και Μέλους της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας και ουδεμία σχέση είχε η επίσκεψη με τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου και Περιχώρων.
Επιπλέον επισημαίνει ότι: « Είναι αυτονόητο, πως λόγοι ουσίας επιβάλλουν, όταν σε παρόμοιες θεσμικές συναντήσεις προκύπτει η ανάγκη από την μια πλευρά έκδοσης Δελτίου Τύπου, που αναφέρεται και εμπλέκει μάλιστα την άλλη πλευρά, αυτό προϋποθέτει την ενημέρωση και συμφωνία της άλλης πλευράς. Κάτι τέτοιο στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξε.»




















