Μπόνιας και Ψωμάς στους τελικούς του GRAND PRIX

Μπόνιας και Ψωμάς στους τελικούς του GRAND PRIX
24 Μαΐου 2013, 13:30
A+ A-
Κέρδισαν την 5η και 6η θέση αντίστοιχα.
O Xρήστος-Ιωάννης Μπόνιας και ο Ιωσήφ Ψωμάς ήταν οι δυο κολυμβητές που εκπροσώπησαν τη Χαλκίδα σε τελικούς αγώνες του GRAND PRIX κολύμβησης που έγινε  στην Αθήνα, στο Ιλίσιο κολυμβητήριο

Σε αυτό μετέχουν κάθε χρόνο οι 25 καλύτεροι κολυμβητές και κολυμβήτριες, απ' όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτου κατηγορίας. Δηλαδή ένας κολυμβητής/τρια που ανήκει στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών μπορεί να έχει αντιπάλους αθλητές της κατηγορίας Εφήβων-Παίδων ή και μικρότερους, αρκεί ο χρόνος τους να είναι στους 25 καλύτερους.

Ο Μπόνιας παρά το γεγονός ότι ανήκει στην κατηγορία παίδων, κατάφερε να καταλάβει την 6η θέση στα 50 μ. ελεύθερο με χρόνο 25.01, ενώ στα 100 μ. -στο ίδιο αγώνισμα- πέτυχε τον πολύ καλό χρόνο 54.21 χάνοντας την πρόκριση για τον τελικό των 100 μ., για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου (9ος).

Ο Ιωσήφ Ψωμάς είναι φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και αγωνίζεται με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ (κατηγορία Ανδρών) και πέρασε στην 8άδα, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στα 200 ελεύθερο με χρόνο 1'56'79. Ο ίδιος προκρίθηκε και στα 400 μ. με 4'07''60 (8ος) αλλά δεν μετείχε στον τελικό επειδή  έπρεπε να αναχωρήσει για την Κομοτηνή.


Επιστροφή