Νέα επίθεση από τσαντάκηδες
Επίθεση από δύο τσαντάκηδες δέχτηκε το βράδυ της Τρίτης 21 Μαΐου, στο κέντρο της Λαμίας, μία 85χρονη γυναίκα. Οι δράστες αιφνιδίασαν την ηλικιωμένη γυναίκα και της άρπαξαν την τσάντα, που περιείχε 25 ευρώ και τα κλειδιά του σπιτιού της.
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ., που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα έναν 34χρονο Έλληνα, τον οποίο θεώρησαν ύποπτο και τον προσήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 34χρονος ήταν ο ένας από τους δύο δράστες της κλοπής σε βάρος της ηλικιωμένης γυναίκας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν τα 25 ευρώ, που περιείχε η τσάντα της παθούσας.
Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του συνεργού του, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους στη τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.




















