Τελικός με ... γεύση στη Χαλκίδα
9 Μαΐου 2013, 20:00
Για την ανάδειξη του καλύτερου πρωινού, φαγητού και γλυκού τη Εύβοιας.
Την Τετάρτη 15 Μαΐου, στις 11:30 το πρωί, στο ξενοδοχείο «Λούσυ», στη Χαλκίδα, θα διεξαχθεί ο τελικός του Πανευβοϊκού διαγωνισμού για την ανάδειξη των καλύτερων πιάτων της Εύβοιας ( πρωινού, φαγητού και γλυκού).
Σκοπός του διαγωνισμού, που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Τομέα Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής του IEK PRAXIS και την Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας είναι η καθιέρωση αντιπροσωπευτικών πιάτων για όλο το νομό, ώστε να αποκτήσει η Εύβοια ξεχωριστή ταυτότητα και στη …γεύση.




















