Τελικός με ... γεύση στη Χαλκίδα

Τελικός με ... γεύση στη Χαλκίδα
9 Μαΐου 2013, 20:00
A+ A-
Για την ανάδειξη του καλύτερου πρωινού, φαγητού και γλυκού τη Εύβοιας.

Την Τετάρτη 15 Μαΐου, στις 11:30 το πρωί, στο ξενοδοχείο «Λούσυ», στη Χαλκίδα, θα διεξαχθεί ο τελικός του Πανευβοϊκού διαγωνισμού για την ανάδειξη των καλύτερων πιάτων της Εύβοιας ( πρωινού, φαγητού και γλυκού).  

Σκοπός του διαγωνισμού, που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Τομέα Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής του IEK PRAXIS και την Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας είναι η καθιέρωση αντιπροσωπευτικών πιάτων για όλο το νομό, ώστε να αποκτήσει η Εύβοια ξεχωριστή ταυτότητα και στη …γεύση.

Επιστροφή