Κι άλλες κατασχέσεις κροτίδων και βεγγαλικών

Κι άλλες κατασχέσεις κροτίδων και βεγγαλικών
3 Μαΐου 2013, 19:04
A+ A-
Εντατικοί έλεγχοι από την Αστυνομία, για να μην θρηνήσουμε θύματα το βράδυ της Ανάστασης.

Επί ποδός πολέμου βρίσκεται η Αστυνομία  σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να μην θρηνήσουμε θύματα από κροτίδες και βεγγαλικά το βράδυ της Ανάστασης.

Οι αστυνομικοί εντατικοποιούν τις δράσεις και τους ελέγχους, για να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φαινόμενο της παράνομης κατοχής, διακίνησης, εμπορίας και χρήσης κροτίδων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών και άλλων απαγορευμένων πυροτεχνικών ειδών.

Σε διαδοχικούς ελέγχους σε καταστήματα και σπίτια την Πρωτομαγιά,στις περιοχές Αμπελοχώρι, Λεοντάρι Βοιωτίας και Γρανίτσα Ευρυτανίας, συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράνομη κατοχή και εμπορία κροτίδων, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 1.951 κροτίδες και καψύλλια, καθώς και τρία πιστόλια εκτόξευσης κροτίδων (φωτό).

Επιστροφή