Η νονά πήρε λαμπάδα στην Αθηνά

Η νονά πήρε λαμπάδα στην Αθηνά
1 Μαΐου 2013, 07:19
A+ A-
Μπορεί να μας χτύπησε η κρίση, αλλά όλα τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς τα δώρα της νονάς.
Τα δώρα της νονάς το Πάσχα αποτελούν μία από τις πιο ισχυρές παραδόσεις της ελληνικής κοινωνίας και παρά την οικονομική κρίση οι νονές βρίσκουν τρόπο να μην αφήσουν παραπονεμένα τα βαφτιστήρια τους.

Στη φωτογραφία η Αθηνά Σκόνδρα με την βαφτιστήρα της Αθηνά Θεοδώρου. Κατέβηκαν μαζί για να διαλέξουν από κοινού την λαμπάδα της μικρής Αθηνάς και τελικά πήραν μία λαμπάδα στολισμένη με μία νεράιδα. 

Η νονά μας είπε ότι πήρε ακόμη ένα σοκολατένιο αυγό και ένα ζευγάρι παπούτσια για την βαφτιστήρα της και σχολίασε: " Ήθελα να της πάρω κι άλλα δώρα , αλλά όλες οι νονές τα έχουμε βρει σκούρα με την κρίση και τις ακριβές τιμές στα καταστήματα."

Αυτό που μετράει είναι η καλή πρόθεση και σίγουρα τα παιδιά ξέρουν να την εκτιμούν (την καλή πρόθεση), έστω και αν συνοδεύεται από ακριβά δώρα. Το θέμα είναι να μην ξεχνούν εντελώς νονοί και νονές τα βαφτιστήρια.

Επιστροφή