Η Ουρανία Παπανδρέου από τους πρωτεργάτες σε νέα πολιτική κίνηση

Η Ουρανία Παπανδρέου από τους πρωτεργάτες σε νέα πολιτική κίνηση
20 Μαρτίου 2013, 18:15
A+ A-
Ιδρύθηκε το "Πατριωτικό Κέντρο". Διαβάστε ποιοι άλλοι πρώην βουλευτές μετέχουν.

Ανάμεσα στους πρωτεργάτες και μέλος της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της νέας πολιτικής κίνησης με την ονομασία "Πατριωτικό Κέντρο" βρίσκεται η πρώην βουλευτής Εύβοιας του ΛΑ.ΟΣ Ουρανία Παπανδρέου

Στην προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή μετέχουν επίσης οι Γιώργος Κανελόπουλος, Αστέριος Ροντούλης, Δημήτρης Σαρατσιώτης και Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε τονίζεται ότι:

"Στόχος της νέας πολιτικής κίνησης είναι να συμβάλλει στην Δημοκρατική Πατριωτική Συμπαράταξη όλων των Ελλήνων και την Ενότητα και Συνεργασία των Πατριωτικών πολιτικών, πνευματικών και κοινωνικών δυνάμεων της χώρας, για να ανακτηθεί η εθνική κυριαρχία, να καταγγελθεί το μνημόνιο, να ακολουθηθεί μια πλήρως επεξεργασμένη εθνική στρατηγική επιβίωσης των Ελλήνων." 

Επίσης τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, σχετικά με τα γεγονότα της Κύπρου επισημαίνουν: 

«Αισθανόμαστε απόλυτη επιβεβαίωση για την απόφασή μας να καταγγείλουμε την επιστροφή των ενδοτικών δυνάμεων στην Κύπρο από την πρώτη στιγμή , ενώ άλλοι έσπευδαν να δώσουν τα εύσημα τους στον κ. ΑΝΑΝστασιάδη δηλώνοντας υποστηρικτές του. 

Η Κύπρος είναι Ελλάδα και βάλλεται από το ίδιο κλεπτοκρατικό σύστημα, που θέλει να μας υφαρπάξει τους πλούσιους υδρογονάνθρακες που από κοινού διαθέτουμε. Η πολιτική μας κίνηση στόχο έχει να ενώσει τους Έλληνες Πατριώτες και να τους φέρει κοντά, ανεξάρτητα απ όπου και αν ανήκαν πολιτικά και ιδεολογικά στο παρελθόν. 

Στο δύσκολο αυτό εγχείρημα θα συνεργαστούμε δίχως προκαταλήψεις, με όποιους έχουν κοινούς στόχους και παραμερίζουν τον διχαστικό εγωισμό και της προϊούσες προκαταλήψεις, που τόσο έχουν βλάψει την εθνική ενότητα του λαού μας».

Επιστροφή