Στη Β' κατηγορία η Αναγέννηση Μονοδρίου

Στη Β' κατηγορία η Αναγέννηση Μονοδρίου
12 Μαρτίου 2013, 17:13
A+ A-
Κέρδισε στο μπαράζ τους Μυρμιδόνες Κερασιάς

Τρία μπαράζ μέσα σε 19 μήνες έδωσε στο Ενωσιακό γήπεδο η Αναγέννηση Μονοδρίου. Το πρώτο με τον Ταξιάρχη, το Σεπτέμβρη του 2011, το κέρδισε. Πέρσι το έχασε από το Βουτά και υποβιβάστηκε, και την τώρα ...είχε σειρά η νίκη και η επάνοδος στη Β' κατηγορία.

Την Κυριακή αντίμετώπισε τους Μυρμιδόνες Κερασιάς και νίκησε 1-0 με γκολ του Τίλα στο 28', στο μπαράζ των δευτεραθλητών της Γ' κατηγορίας (φωτό από τον αγώνα εδώ).

Ακολούθησαν τα πανηγύρια και τα χαμόγελα στα αποδυτήρια της ομάδας, αλλά και οι υποσχέσεις για καλή συνέχεια και στην ανώτερη κατηγορία πάλι με τον Δημήτρη Πηγαδίτη στο πάγκο του και φυσικά με το Χρήστο Μαντζάκο (φωτό κάτω) πιστό συμπαραστάτη


Τη νικήτρια ακολούθησαν με πομπή ως το γήπεδο, δεκάδες αυτοκίνητα που συνόδευαν το λεωφορείο της αποστολής και όλοι μαζί μετά τη νίκη μπήκαν ...θριαμβευτές στο χωριό τους.

 

Επιστροφή