Ο γάμος του Χαραλάμπη με την μπαμπόγρια έκλεψε την παράσταση
Η πολιτιστική ομάδα του Αναξαγόρειου Γυμνασίου Λαμψάκου με υπεύθυνες καθηγήτριες την Κλαίρη Μπαράκου, την Στέλλα Σαριδάκη και με τη συμπαράσταση του διευθυντή Γεωργίου Γιαννούκου, πραγματοποίησε εκδήλωση στην αίθουσα της Σχολής Πεζικού, με θέμα «Απόκριες και παράδοση».
Συμμετείχαν τα χορευτικά συγκροτήματα Γονέων και Κηδεμόνων Αφρατίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Λαογραφικής Παράδοσης «το Αλωνάκι», με χοροδιδάσκαλους τη Σοφία Ασλαματζίδη και Βασίλη Τικταπανίδη, το εφηβικό τμήμα του Συλλόγου Ν. Λαμψάκου «ο Αναξαγόρας» με χοροδιδάσκαλο το Βαγγέλη Κυριακόπουλο και του Συλλόγου Κρητών «ο Ψηλορείτης» (τιμητική συμμετοχή) με χοροδιδάσκαλο τον Αντώνη Βεντούρη.
Παρουσιάστηκαν επίσης αποκριάτικα δρώμενα της Σκύρου από τον «Αναξαγόρα», της Θράκης από το «Αλωνάκι», καθώς και ο γάμος του Χαραλάμπη με τη Μπαμπόγρια από την ομάδα της χορωδίας του Σχολείου.
Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου, o πρόσφερε μπουφέ με εδέσματα. Παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι του Δήμου, των Συλλόγων και της ΕΛΜΕ, Χρήστος Παγώνης, δημοτικός σύμβουλος, Αλέξανδρος Πιτσινής , αντιδήμαρχος, Βασίλης Γουρνής, δημοτικός σύμβουλος, Διονύσης Γεωργάτος, Βασίλης Πίσχινας, Δημήτρης Λιανοστάθης, πρόεδρος του «Αλωνακίου», Αγγελική Καστρινάκη, πρόεδρος των Κρητών, Νικολέττα Πολύχρονου, αντιπρόεδρος του «Αναξαγόρα», Ρούλα Πουλιανίτου κ.ά.





















