Ξεκίνησαν οι παρουσιάσεις παραμυθιών στη Βιβλιοθήκη
Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου ξεκίνησε ο νέος κύκλος του Προγράμματος Φιλαναγνωσίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Χαλκίδας. Η ομάδα εκπαιδευτικών ΜιΦοΡΑκαιΕΝαΚα» παρουσίασε τα παραμύθια «Το όνειρο του Γιόμο» και «Ο Φεγγαροσκεπαστής».
Η επόμενη εκδήλωση είναι το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, στις 10.30 το πρωί, με τα παραμύθια «Το γάντι με την κόκκινη φόδρα» και η «Η ιστορία ενός καλοψημένου τηγανόψωμου».
Ακολουθούν άλλες δύο παρουσιάσεις παραμυθιών: Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα«Το γάντι με την κόκκινη φόδρα» και «Η ιστορία ενός καλοψημένου» τηγανόψωμου. Το Σάββατο 23 φεβρουαρίου «Το όνειρο του Γιόμο» και «Ο Φεγγαροσκεπαστής».
Να υπενθυμίσουμε ότι για τη συμμετοχή των παιδιών είναι απαραίτητη η προεγγραφή. Το όριο είναι 30 παιδιά, ηλικίας 4-9 χρόνων, ανά παρουσίαση. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2221022031.