Βουλευτής έσπασε το δάχτυλό του στο έδρανο της Βουλής!
Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό. Ο βουλευτής των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Βασίλης Καπερνάρος έσπασε το δάχτυλό του στη Βουλή, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ.
Η ώρα ήταν πέντε το απόγευμα της Πέμπτης 31 Ιανουαρίου, όταν ο Πρόεδρος της Προανακριτικής Χρήστος Μαρκογιαννάκης αποφάσισε να διακόψει μετά από 5,5 ώρες τη συνεδρίαση.
Κάποιοι βουλευτές εξέφρασαν αντιρρήσεις, ο κ. Μαρκογιαννάκης εξήγησε ότι δεν είναι δυνατόν να "ανακρίνουν" επί 5,5 ώρες τον μάρτυρα κ. Πλασκοβίτη και τότε άρχισε η ένταση.
Στην αντιπαράθεση έλαβαν μέρος αρκετοί βουλευτές, για να έρθει η κορύφωση, όταν ο Βασίλης Καπερνάρος, εμφανώς εκνευρισμένος, χτύπησε το χέρι του στο έδρανο και έσπασε το μικρό του δάχτυλο.




















