Τέτοιες επιθέσεις μας δυναμώνουν

Τέτοιες επιθέσεις μας δυναμώνουν
14 Ιανουαρίου 2013, 19:01
A+ A-
Δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου για την βομβιστική επίθεση στο σπίτι του αδελφού του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή τη βομβιστική επίθεση στο σπίτι του αδελφού του δήλωσε:

" Στοχοποιώντας συγγενείς και μικρά παιδιά, το μόνο που πετυχαίνουν οι θιασώτες της βίας είναι να δυναμώνουν τη θέλησή μας. Το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει απερίφραστα και χωρίς εξαιρέσεις την απόπειρα διάχυσης του τρόμου στην κοινωνία μας.

Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται."

Να υπενθυμίσουμε ότι άγνωστοι δράστες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου, έσπασαν με βαριοπούλα την είσοδο του κτηρίου που βρίσκεται το τεχνικό γραφείο καθώς και το σπίτι του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου και πέταξαν μέσα βόμβα μολότοφ.

Στο σπίτι που βρίσκεται στην περιοχή των Εξαρχείων, βρίσκονταν ο αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου, η νύφη και η τρίχρονη κορούλα τους, οι οποίοι ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτε και είναι καλά στην υγεία τους.

Επιστροφή