ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Στο 93΄ "έφαγε" το γκολ

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Στο 93΄ έφαγε το γκολ
23 Δεκεμβρίου 2012, 19:10
A+ A-
Αδικη η ήττα για την ομάδα τς Εύβοιας
Η θαυμάσια προσπάθεια των παιχτών της ομάδας των λουκισίων δεν έιχε αίσιο τέλος. Εκεί που έδειχνε ότι θα έφευγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Ναύπλιο, δέχθηκε το γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και έπεσε άδοξα χάνοντας με 1-0 από τον Πανναυπλιακό.

Σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ελαφριά υπεροχή. Από το 60' μάλιστα έγιναν πιο επιθετικοί με την είσοδο του Σπυρόπουλου και στο τελευταίο 15λεπτο είχαν την πλήρη υπεροπλία και δημιούργησαν μια  αναστάτωση στα ...μετόπισθεν του Ναυπλίου, χωρίς όμως να ολοκληρώνουν τις πρσπάθειές τους. Οι καλύτερες φάσεις για τα Λουκίσια έγιναν σε δυο μακρινά σουτ του Αλ. Ευσταθίου, όπου η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ομως στο 93', μια λάθος συνενόηση μεταξύ αμυντικών της ομάδας της Εύβοιας έδωσε την ευκαιρία στον Καραμάνο να κλέψει την μπάλα και με σουτ να τη στείλει στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Ευσταθίου να αποτρέψει το γκολ για τηην ομάδα του Ναυπλίου που ήταν ακίνδυνη επιθετικά.

Επαιξαν με τα Λουκίσια οι: Δ. Ευσταθίου, Ντοβίνος, Πούτας, Κοροβέσης, Καρύδης, Κωνσταντάγκας, Κουτσαυλής (58' Σπύροπουλος), Καλοχωρίδης, Ντούμας (85' Δήμας), Νταφόπουλος, Αλ. Ευσταθίου (87' Αποστόλου).

Να σημειώσουμε ότι ο προπονητής Γιώργος Λάμπρου δεν είχε στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Προβή, και τους δυο κεντρώους Γκίκα και Ζαχαριά.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Νίκος Μητροσύλης): Κατσαούνης, Σαρακινιώτης (85' Κουτσοποδιώτης), Αντωνόπουλος, Γκολέμης Θ., Τσακμάκης, Καραμάνος, Φλεβάρης (46' Καλιαμούτος), Μιχαλόπουλος, Μπέλεσης (46' Διαμαντής), Μανιάτης, Γκολέμης Η.


Επιστροφή