Η "Φρικαντέλλα" σε έξτρα παράσταση στη Βιβλιοθήκη Χαλκίδας
Λόγω της μεγάλης συμμετοχής των παιδιών στις γιορτινές εκδηλώσεις της Βιβλιοθήκης Χαλκίδας προστέθηκε άλλη μια παράσταση για τη γνωστή μάγισσα «Φρικαντέλλα», σήμερα Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα.
Επίσης το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου μετά την τελευταία παρουσίαση της «Μάγισσας που μισούσε τα Κάλαντα», στις 11 το πρωί, θα ακολουθήσει, στις 12 το μεσημέρι, δρώμενο με την παρουσία του Άι Βασίλη.
Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών θα φέρει στη Βιβλιοθήκη το "Σεντούκι των παραμυθιών" και θα υποσχεθεί στα παιδιά ότι η ομάδα εκπαιδευτικών «ΜιΦοΡΑκΑιένΑΚα» θα το ανοίγει τακτικά για να τους μεταφέρει στον κόσμο των παραμυθιών.
Το συγκεκριμένο δρώμενο περιλαμβάνει και μουσική παράσταση από το Ωδείο Μαρσύας (Βιολί, κιθάρα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια με φλάουτο) , παιχνίδια παρουσίασης μουσικών οργάνων, γλυκά και μπαλόνια ευχών για τους μικρούς φίλους της Βιβλιοθήκης.



















