Θα ξανακάνουμε την Αγροτική Τράπεζα όπως ήταν
Σε ένα ... παιχνίδι μη κοστολογημένων υποσχέσεων έχουν μπει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, υποσχόμενα τα πάντα στους πάντες, στην προσπάθεια που κάνουν να αναρριχηθούν στην κυβερνητική εξουσία.
Πρόσφατα ο Ευβοιώτης βουλευτής Βαγγέλης Αποστόλου είχε υποσχεθεί στους δημοσίους υπαλλήλους ( μιλώντας στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας) ότι θα επανέλθουν όλα όπως ήταν, πριν την ψήφιση των μνημονίων.
Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου έπραξε το ίδιο με τους αγρότες, μιλώντας στην ημερίδα για την αγροτική επιχειρηματικότητα, που διοργάνωσε η Περιφέρεια στην Κύμη. Εκεί υποσχέθηκε ότι μόλις αναλάβει την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει την Αγροτική Τράπεζα στην πρότερη κατάσταση, πριν δηλαδή μεταφερθεί στην Τράπεζα Πειραιώς.
Βεβαίως δεν εξήγησε με ποιο νομικό τρόπο θα μπορέσει να γίνει η επαναφορά στην προτεραία κατάσταση και με ποια κεφάλαια θα μπορέσει να λειτουργήσει η Αγροτική Τράπεζα, ώστε να γίνει το πιστωτικό εργαλείο, που θα στηρίξει τους αγρότες.



















