Γνωστοί Χαλκιδέοι θύματα του απατεώνα

Γνωστοί Χαλκιδέοι θύματα του απατεώνα
29 Νοεμβρίου 2012, 20:38
A+ A-
Μιλούν στη Γνώμη για το πάθημά τους- Μεγάλο το χρηματικό ποσό που κατάφερε να τους αποσπάσει.

Γνωστοί επαγγελματίες μιλούν στη "Γνώμη" για το πώς έπεσαν θύματα απατεώνα, ο οποίος τους απέσπασε χρήματα με ύπουλη μέθοδο. Πώς έπεσε στη λούμπα ο εγκληματίας και πολλές λεπτομέρειες.

Ακόμη διαβάστε στη Γνώμη που κυκλοφορεί:

1) Τραγωδία με νιόπαντρους. Πώς η ευτυχία τους έγινε θρύψαλα σε μία στιγμή...

2) Αδέσποτο - φονιάς δάγκωσε μαθήτρια. Αποκλειστικές δηλώσεις και φωτό.

3) Ευβοιώτης κυνηγά το θησαυρό του Αλή Πασά!

4) Φοιτητής του ΤΕΙ Χαλκίδας ρούμπωσε τον Βορίδη και την Χριστοφιλοπούλου. Τι τους είπε και σε ποια εκπομπή.

5) Νυχτοφύλακας φυλά τη λίστα στο ΙΚΑ Χαλκίδας! Το αναρτημένο δημοσίευμα της Γνώμης και η εκτός λογικής αναμονή που ανάγκασε τους πολίτες να βρουν λύση μεταξύ τους!

6) Νέο σοβαρό ατύχημα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας αναστατώνει τους γονείς.

7) Μαθητούδια κολλημένα με το κινητό. Η νέα νόσος που χτυπά πολλές...ηλικίες. Μεγάλο φωτορεπορτάζ.

8) Εφιάλτης αποδειχθηκε για τον Χρήστο Λούκα η ληστεία στην κάβα "Κηρύκος" συνιδιοκτησίας του. Διαβάστε γιατί.

9) 5 κιλά χασίς μέσα σε σπίτι. Απίστευτες δικαιολογίες από το δράστη!

10) Βρήκαμε τον σωσία του Κασιδιάρη στην Εύβοια!

11) "Εχω συγχωρήσει το φονιά"! Συγκλονιστική μαρτυρία του αδερφού του νεκρού στη δολοφονία στο Βασιλικό.

12) Παρέμβαση του Ακη Κουρούπη κατά του Επιμελητηρίου που θα συζητηθεί.

13) Μπαλάκι γίνονται οι 33 συμβασιούχοι του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.

Φυσικά, οι αγαπημένες σας στήλες "Στιγμές", Κοσμικά, Κουβέντες και πολλές αθλητικές ειδήσεις για τις ομάδες και τους συλλόγους της Εύβοιας. Η "Γνώμη" πάντα στις επάλξεις του ρεπορτάζ, αναζητά την αλήθεια και σας την παρουσιάζει μέσα στις σελίδες της. Ραντεβού στα περίπτερα.

Επιστροφή