Να παραμείνει η ΛΑΡΚΟ υπό κρατικό έλεγχο
Ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ Δημήτρης Αναγνωστάκης, συμμετείχε στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, στη Λάρυμνα.
Στην ομιλία του ανέλυσε τις θέσεις της ΔΗΜ.ΑΡ. για την αναγκαιότητα συνέχισης της λειτουργίας υπό δημόσιο έλεγχο της μεγαλύτερης μεταλλευτικής βιομηχανίας της χώρας και μεταξύ των πέντε πρώτων διεθνώς στην παραγωγή σιδηρονικελίου.
Δήλωσε την αντίθεση της ΔΗΜ.ΑΡ. για το διαχωρισμό σε "καλή και κακή" εταιρεία και τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ είναι αντίθετη με το σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ, επισημαίνοντας ότι: " Το κράτος πρέπει να συνεχίσει να συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, με σκοπό τον έλεγχο και την ορθολογική διαχείριση του ορυκτού πλούτου της χώρας".




















